Aankoopmakelaar Amstelveen

Een huis moet passen. Bij uw huidige en toekomstige woonwensen én bij uw financiële situatie. Een huis kopen doen de meesten van ons maar een paar keer in het leven, onze registermakelaars doen dit dagelijks! Met één van onze aankoopmakelaars bent u er dus zeker van dat er bij de koop van uw droomwoning niets over het hoofd wordt gezien. De verkopende partij laat zijn belangen behartigen door een verkoopmakelaar, Voorma & Millenaar is er voor u!

Onze aankoopmakelaar legt contacten met de verkopende partij en let bij een bezichtiging onder meer op of er nader bouwkundig onderzoek nodig is. Wij doen daarnaast onderzoek naar alle zaken die met de woning te maken hebben. Daarvoor raadplegen we onder meer het Kadaster, gemeentelijke bestemmingsplannen en de eventuele Vereniging van Eigenaren. Als kenner van de woningmarkt weten we precies waar we op moeten letten. Bent u zeker van uw keuze? Dan is het tijd voor de onderhandelingen!

De beste deal

Ook voor uw droomhuis wilt u niet teveel betalen. Onze registermakelaars zijn ervaren onderhandelaars en gaan altijd voor de beste deal. Na het bereiken van overeenstemming beoordelen we door de notaris opgemaakte koopakte en natuurlijk zijn wij ook bij de inspectie, oplevering en overdracht.

Voorma & Millenaar: registermakelaars met verstand van zaken. Wilt u een huis verkopen of laten taxeren? Ook dan zit u goed bij Voorma & Millenaar.