Categories

Vacature Makelaar

Woningmakelaar KRMT
Voorma & Millenaar makelaars is al jarenlang een bekend en gerenommeerd makelaarskantoor in Amstelveen. Wij werken intensief samen met Poundwise Financial Coaching om zo een totaalpakket aan onze klanten te leveren als het om wonen en financiën gaat. Zodoende hebben wij ook een vestiging geopend aan de Ferdinand Bolstraat 323 in Amsterdam.
In verband met onze groei en ambities zijn wij voor onze vestiging in Amsterdam per direct op zoek naar een MAKELAAR KRMT.

Functie:
Een zeer gevarieerde functie binnen een dynamisch team. Als makelaar treed je zowel in teamverband als zelfstandig op als adviseur voor het begeleiden en coachen van het aan- en verkooptraject van appartementen/woonhuizen.

Vereisten (je bent/beschikt over):
– KRMT (of RMT)
– enthousiaste, energieke en sterke persoonlijkheid
– actieve, commerciële en kwaliteitsbewuste instelling
– uitstekende communicatieve vaardigheden (ook in het Engels)

Werkzaamheden:
– verwerven van opdrachten tot aan- en verkoop van woningen
– begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers in het aan- en verkoopproces

 Wij bieden je:
– een afwisselende, uitdagende functie
– ruimte om je zelf optimaal te ontwikkelen
– werken in een team van creatieve, enthousiaste en professionele mensen
– uitstekende arbeidsvoorwaarden
– een vooruitstrevende  werkomgeving

Vind je het leuk om te werken in een transparante en informele werkomgeving waar ook hard gewerkt wordt, maar wél met een uitstekende werksfeer en gezelligheid?
Heb je interesse? Mail ons via amsterdam@voormamillenaar.nl  of bel met ons kantoor 020-6724243

Nieuwe ontwikkelingen Zuidas

 

De Zuidas is in korte tijd uitgegroeid tot een uniek stukje Amsterdam met internationale allure. Een heel bijzondere stadswijk in het gewilde Amsterdam Zuid, waar tot 2040 ruimte is voor maar liefst 8.000 a 9.000 nieuwbouwwoningen. Aanvankelijk stond de Zuidas vooral bekend al werklocatie, maar inmiddels is dit beeld compleet aan het veranderen. Tot 2020 worden er ongeveer 2.000 nieuwe woningen opgeleverd en de gemeente streeft ernaar om gemiddeld zo’n 350 woningen per jaar toe te voegen aan dit aantal.

Voorzieningen

Als omstreeks 2040 de Zuidas gereed is, dan wonen er naar verwachting zo’n 15.000 mensen op de Zuidas. Maar, er wordt niet alleen gewoond en gewerkt op de Zuidas. Er zijn nu al talloze restaurants en hippe horecavoorzieningen en het aantal winkels zal ook toenemen als de komende jaren steeds meer woontorens worden opgeleverd. Op de begane grond komen dan winkels, ook voor de dagelijkse boodschappen. Volgend jaar al wordt er een supermarkt geopend op de Mahlerlaan. Verder komen er hotels en ook aan kunst en cultuur wordt gedacht.