Verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt voor een perfecte verkoop met een optimaal resultaat. De registermakelaars van Voorma & Millenaar hebben slechts één doel en dat is realisatie van de meest optimale transactie voor onze relaties. Alleen de beste transactie is goed genoeg. En daarbij maakt het niet uit of het een klein appartement of een exclusieve woning betreft. Onze doelgerichte aanpak, transparantie en de frequente contactmomenten zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

De presentatie

De verkoop van uw woning begint met een goede presentatie: de juiste styling, perfect fotomateriaal en een krachtige tekst. Deze verwerken we in:

  • de mooiste gedrukte brochure in Amstelveen en Amsterdam
  • op onze website, Funda en de website van Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA)
  • de etalage van ons kantoor
  • onze mailingen (gericht aan een geselecteerde groep woningzoekers)

We plaatsen verkoopborden en -biljetten en indien gewenst organiseren we een Open Huis. Met een strategische aanpak brengen wij uw woning onder de juiste aandacht bij potentiële kopers.

Verkopen met Voorma & Millenaar

Voorma & Millenaar kent de huizenmarkt van Amstelveen en Amsterdam van binnen én buiten. Onze erkende registermakelaars zorgen voor een vlekkeloos verkoopproces. De juiste drive en het gericht inzetten van middelen liggen hieraan ten grondslag. Wilt u een huis kopen of laten taxeren? U kunt bij ons ook terecht voor aankoopdienstverlening en taxatie.