Hypotheekadvies op maat

Bij Voorma & Millenaar streven we ernaar om onze klanten niet alleen te helpen bij het vinden van hun droomhuis, maar ook bij het realiseren van een gezonde financiële toekomst. Daarom werken we nauw samen met Poundwise, een toonaangevende hypotheekadviseur en financieel planner die uitblinkt in het bieden van helder en persoonlijk financieel advies.

Waarom samenwerken met Poundwise?

Het kopen van een woning in de dynamische huizenmarkt van Amsterdam en Amstelveen kan een uitdaging zijn. Voordat je een bod uitbrengt, is het cruciaal om een duidelijk beeld te hebben van je financiële mogelijkheden. Samen met Poundwise zorgen we ervoor dat je precies weet wat je kunt lenen en hoe je je maandelijkse lasten beheersbaar houdt. Deze financiële zekerheid maakt je niet alleen een aantrekkelijke koper voor verkopers, maar geeft je ook de gemoedsrust dat je niet alleen een mooi huis hebt, maar ook een prettig leven kunt blijven leiden.

De kracht van onze samenwerking

Het team van Voorma & Millenaar heeft een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een breed netwerk in Amsterdam en Amstelveen. Wij gaan verder dan alleen het kopen en verkopen van huizen; wij streven ernaar de woonwensen van onze klanten waar te maken en de perfecte match tussen koper en woning te vinden. Voorma & Millenaar staat klaar om je door het gehele aan- of verkoopproces te begeleiden en biedt daarbij de nodige ondersteuning en adviezen.

Hypotheken Poundwise samenwerking

Helder financieel advies van Poundwise

Het team van Poundwise Financial Coaching staat bekend om zijn deskundigheid in hypotheekadvies en financiële planning. Poundwise biedt duidelijkheid en stabiliteit in een vaak complexe financiële wereld. Hun aanpak is gericht op het vinden van financiële oplossingen die perfect passen bij de unieke behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan klantgerichtheid en hun uitgebreide kennis maken hen de ideale partner om je financiële plannen te realiseren.

Een duurzame relatie met klantgerichtheid als kern

Onze samenwerking met Poundwise is gebaseerd op een gezamenlijke visie van klantgerichtheid en het besef dat een huis niet alleen een fysiek bezit is, maar ook een emotionele investering. Samen streven we ernaar om een ervaring te creëren die verder gaat dan het kopen van een woning; we richten ons op het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

Poundwise hanteert een unieke benadering van financieel advies: Financial Coaching. Dit betekent dat ze je volledige financiële situatie in kaart brengen en op basis van je wensen, ambities en dromen een totaaladvies opstellen. Poundwise begeleidt je vervolgens bij de uitvoering van dit plan en stuurt waar nodig bij, zodat je het beste uit je financiën haalt, nu en in de toekomst.

Fleur Slaman

HIER ZIJN WE TROTS OP

Klantbeoordelingen Funda, Voorma & Millenaar