Voor (aan)kopen en taxaties in Groot Amstelveen en Amsterdam

Voorma & Millenaar is hét makelaarskantoor van Groot Amstelveen en Amsterdam. Ons team wordt geleid door registermakelaars Daniël Millenaar en Karina Nippérus, samen goed voor maar liefst 55 jaar ervaring. Zij zijn echter niets zonder onze sterke binnendienst bestaande uit Melissa da Silva, Charlene Kadirbaks en Kelly Mondeel. Daarnaast kan het gehele team rekenen op extra ondersteuning van Jorrit van der Veen. Ons team bestaat uit stevige persoonlijkheden die werkelijk alles uit de kast halen voor de beste transactie. Dankzij deze drive zijn zowel onze resultaten als onze service al jaren ongeëvenaard.

De huizenmarkt kent geen geheimen voor onze in 1966 opgerichte organisatie. Voorma & Millenaar is er voor al uw onroerend goed zaken. Wij kopen, verkopen en taxeren in Amsterdam en in Groot Amstelveen. Onze twee kantoren zijn dan ook gevestigd in deze gebieden.

Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), Stichting Vastgoedcert. en bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Zo is onze kwaliteit van dienstverlening ook meetbaar te borgen.

Kennismaken?

Heel graag! Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 18.30 uur en op vrijdag van 9:00 – 17:30 uur via 020 641 8694 (Amstelveen) en 020 672 4243 (Amsterdam).
Mailen kan natuurlijk ook: amstelveen@voormamillenaar.nl of amsterdam@voormamillenaar.nl.

Ons team

Daniel Millenaar

Register Makelaar & Taxateur

Karina Nippérus

Register Makelaar & Taxateur

Melissa Da Silva

Office Manager Amstelveen

Charlene Kadirbaks

Office Manager Amsterdam

Jorrit van der Veen

Vastgoed adviseur

Kelly Mondeel

Office medewerker

Rachel Maintz

Assistent Register Makelaar & Taxateur

Marc Salomons

Kandidaat Register Makelaar & Taxateur