Voor (aan)kopen en taxaties in Amstelveen en Amsterdam

Voorma & Millenaar makelaars (sinds 1966) is al jarenlang een begrip in de Amstelveense woningmarkt. Met ons laagdrempelige kantoor voorzien van een enthousiast en proactief team staan wij te allen tijde voor u klaar op de Amsterdamseweg te Amstelveen.
Wij zijn gespecialiseerd in advisering en bemiddeling van de Amstelveense woningmarkt, maar ook de omliggende gemeenten. Voorma & Millenaar streeft naar een fijne dienstverlening waarin wij de belangen van onze cliënten voorop stellen.

Gelegen aan de Amsterdamseweg staat ons hele team voor u klaar! Ons team bestaat uit enthousiaste persoonlijkheden die werkelijk alles uit de kast halen voor de beste transactie. Dankzij deze drive zijn zowel onze resultaten als onze service al jaren ongeëvenaard.
Voorma & Millenaar werkt samen met Poundwise Financial Coaching om een totaalpakket aan onze klanten te leveren als het om wonen en de bijkomende financiën gaat. Poundwise is gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 323 te Amsterdam, ook kunt u hier terecht mocht u een combinatieafspraak wensen met één van onze makelaars.

Naast onze vakkennis bouwen wij aan duurzame klantrelaties door goed naar onze klanten te luisteren. Wij durven de juiste vragen te stellen om zo een compleet beeld van uw persoonlijke situatie te krijgen. Samen vinden wij uit wat uw échte wensen en realistische mogelijkheden zijn voor wonen en leven.

Voorma & Millenaar is lid van de beroepsorganisaties NVM, MVA, MVA Expat Brokers, Neerlandia en Amsterdamsche Expert Vereniging.

Kennismaken?

Heel graag! Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur en op vrijdag van 9:00 – 17:00 uur via 020 641 8694 (Amstelveen) en 020 672 4243 (Amsterdam).
Mailen kan natuurlijk ook: amstelveen@voormamillenaar.nl of amsterdam@voormamillenaar.nl.

Ons team

Jill Loffeld

Register Makelaar – Partner

Jorrit van der Veen

Makelaar – Partner
Celine Wegewijs

Celine Wegewijs

Register Makelaar Taxateur
Rene ten Cate

René ten Cate

Adviseur
Charlene Kadirbaks

Charlene Kadirbaks

Office Manager Amsterdam
Melissa Da Silva

Melissa Da Silva

Office Manager Amstelveen