Vrijblijvend contact opnemen?
Wij helpen u graag.

Ontdek hoe onze makelaars het beste
uit uw verkoop halen.

020 641 86 94020 641 86 94Contact opnemenContact opnemen

Uw professionele verkoopmakelaar

Bent u op zoek naar een professionele verkoopmakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Voorma & Millenaar zijn namelijk dé keuze als het aankomt op het inschakelen van een verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning. Wilt u uw woning effectiever en winstgevender verkopen? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Ontdek hier de voordelen van het inschakelen van een verkoopmakelaar en hoe deze u kan helpen bij de verkoop van uw woning. Lees snel verder!

Waarom een verkoopmakelaar voor uw woning of pand?

Voordat we u meer kunnen laten zien over de voordelen die u zult ondervinden bij onze diensten is het van belang om eerst stil te staan bij wat een verkoopmakelaar eigenlijk doet. Wij zijn professionals die u helpen bij het effectief verkopen van uw woning of pand, met als resultaat een maximale opbrengst voor u als verkoper.

Als professionele verkoopmakelaars nemen wij de verantwoordelijkheid voor het effectief vermarkten en verkopen van uw woning of pand op ons. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het proces en kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten aan:

  • Het plaatsen van de woning op diverse woningwebsites
  • Het maken van professionele foto’s of video’s van het pand
  • Het houden van bezichtigingen en het inplannen van onderhandelingen
  • Het regelen en voorzien van al het nodige papierwerk
  • Het adviseren over de juiste vraagprijs voor de woning

Kortom, met onze hulp kunt u de verkoop van uw woning effectiever en winstgevender maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

mva nvm logo

Voordelen van Voorma & Millenaar voor uw woning

Door het bovenstaande heeft u als het goed is een beter beeld over wat een verkoopmakelaar inhoudt en welke diensten een dergelijke makelaar voor u kan verrichten. Nu vraagt u zich wellicht af wat de belangrijkste voordelen zijn die u zult ondervinden wanneer u kiest voor Voorma & Millenaar als uw makelaar. Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van onze diensten even overzichtelijk onder elkaar gezet:

Hoge mate van kennis en expertise

Profiteer van onze lokale kennis en expertise in de vastgoedmarkt.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met ons als verkoopmakelaar is natuurlijk onze hoge mate van kennis en expertise in de lokale vastgoedmarkt. Wij hebben een diep inzicht in de huidige marktomstandigheden, met inbegrip van vastgoedwaarden, de vraag en de concurrentie. Dit stelt ons in staat om de prijs van een woning op een zo optimaal mogelijke wijze vast te stellen voor de verkoop van uw pand.

Eenvoudig verkoopproces

Een zorgeloos verkoopproces dankzij onze professionele begeleiding

Een ander voordeel van het werken met ons als makelaar is ons vermogen om al het papierwerk en de juridische uitzoekklusjes die komen kijken bij een onroerend goed transactie voor u uit handen te nemen. Wij zijn bekend met alle noodzakelijke wet- en regelgeving waardoor u er zeker van kunt zijn dat alle documenten goed worden ingevuld en ingediend. Door het werk uit handen te geven kunt u uzelf een hoop tijd en moeite besparen bij het verkoopproces. Daarnaast voorzien wij u van een grote verscheidenheid aan marketing tools die u kunt gebruiken om uw woning op de markt te zetten. Dit kan helpen om de zichtbaarheid van het pand te vergroten en meer potentiële kopers aan te trekken.

Geld besparen op de lange termijn

Voorkom veelvoorkomende fouten en juridische procedures

Als laatste is het ook nog eens zo dat u geld kunt besparen middels een verkoopmakelaar, met name als we kijken naar de lange termijn. Door het werk uit te besteden kunt u voorkomen dat u niet te maken krijgt met veelgemaakte fouten waar anderen wel tegen aanlopen, met als gevolg dat het proces rondom het verkopen van het pand aanzienlijk minder tijd in beslag neemt. Dit kan u een hoop kosten aan juridische procedures schelen.

LEER ONZE GEPASSIONEERDE MAKELAARS KENNEN

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij uw vastgoedbehoeften.

Jill makelaar Amstelveen

Jill Loffeld

Register Makelaar – Partner

jill@voormamillenaar.nl

LinkedIn

Jorrit Amstelveen makelaar

Jorrit van der Veen

Makelaar – Partner

jorrit@voormamillenaar.nl

LinkedIn

FAQ VERKOOPMAKELAAR

Hieronder vind u de meest gestelde vragen over verkoopmakelaar.

Hoe kan ik het beste omgaan met biedingen op mijn woning?

Een goed verkoopmakelaar kan u helpen bij het afhandelen van biedingen en het krijgen van de beste prijs voor uw woning. Het is belangrijk om een strategie te hebben voor biedingen en om uw onderhandelingspositie te versterken door ervoor te zorgen dat uw woning goed gepresenteerd wordt en dat u alle nodige informatie verstrekt aan potentiële kopers.

Wat is de courtage van een verkoopmakelaar in Amstelveen?

De courtage van een verkoopmakelaar in Amstelveen kan variëren, maar het is doorgaans tussen de 1% en 1,5% van de verkoopprijs van de woning. Het is belangrijk om dit vooraf met de verkoopmakelaar te bespreken en alle kosten en voorwaarden duidelijk te krijgen.

Verkoopmakelaar nodig voor woningverkoop?

Hoewel het mogelijk is om zelf uw woning te verkopen, kan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Amstelveen voordelen bieden, zoals kennis van de lokale huizenmarkt, ervaring in het onderhandelen en een netwerk van potentiële kopers. Het kan ook helpen om de stress en tijdsinvestering van het verkopen van uw huis te verminderen.

Zijn er specifieke regels bij woningverkoop in Amstelveen?

Ja, er zijn enkele regels en voorschriften waar u zich aan moet houden bij het verkopen van uw woning in Amstelveen. Zo moet u bijvoorbeeld verplicht een energielabel hebben voor uw woning en moet u ervoor zorgen dat uw woning aan bepaalde veiligheidsvoorschriften voldoet. Een verkoopmakelaar kan u helpen deze voorschriften te begrijpen en aan de regels te voldoen.

Energielabel verplicht bij verkoop woning?

Ja, als u uw woning te koop zet, moet u een geldig energielabel hebben. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw woning is en welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn. Het energielabel is verplicht voor alle woningen die verkocht worden. Een verkoopmakelaar kan u adviseren over hoe u het energielabel kunt aanvragen en hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken om de waarde van uw woning te verhogen.

stadshart amstelveen makelaar

HIER ZIJN WE TROTS OP

Klantbeoordelingen Funda, Voorma & Millenaar

Neem contact met ons op