Makelaar Amsterdam

Voorma & Millenaar kent de woningmarkt in Amsterdam van binnen en van buiten. In combinatie met onze doelgerichte manier van werken resulteert deze kennis in de meest succesvolle transacties. Óók op de hectische Amsterdamse woningmarkt waar woningen regelmatig meer opleveren dan de oorspronkelijke vraagprijs doet vermoeden en waar het in de huidige markt een uitdaging is om tot een mooie aankoop te komen.

Voorma & Millenaar is ook uw makelaar in Amsterdam. Vanuit ons kantoor aan de Ferdinand Bolstraat zitten wij met onze neus op de Amsterdamse woningmarkt. Wij zijn er bij wanneer woningen aan de markt worden gepresenteerd en brengen onze aankopende relaties direct op de hoogte. U kunt vanaf het eerste contact tot aan de overdracht op ons rekenen. Voor aankopen in elk segment. Want een woning kopen is een bijzondere aangelegenheid, of het nu een klein appartement of een exclusieve woning betreft.

De beste deal

Kopers krijgen altijd te maken met emotie. Want die droomwoning wilt u niet aan u voorbij laten gaan. Voorma & Millenaar is de objectieve partij die u van de juiste begeleiding voorziet. Wij kijken tijdens de bezichtigingen niet alleen naar de indelingsmogelijkheden maar ook naar de bouwkundige staat van de woning. We raadplegen het Kadaster, doen onderzoek naar erfpacht en informeren bij de VvE om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Wilt u overgaan tot aankoop? Onze ervaren onderhandelaars gaan altijd voor de beste deal. Een goed begin van uw woongenot! Wilt u een huis verkopen of laten taxeren? Ook dan zit u goed bij Voorma & Millenaar.