Makelaar Amsterdam

Voorma & Millenaar: Uw makelaar in Amsterdam

020 641 86 94Contact opnemen

Makelaar Amsterdam

Als u op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam, dan bent u bij Voorma & Millenaar aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op de Amsterdamse woningmarkt, waar wij ons onderscheiden door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak. Wij weten hoe we de beste resultaten kunnen behalen voor onze klanten, of het nu gaat om het verkopen van uw woning voor een optimale prijs of het vinden van uw droomhuis in deze competitieve markt.

Voorma & Millenaar is gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat, in het hart van Amsterdam. Vanuit hier volgen wij de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet en zijn wij altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij informeren onze klanten direct als er een interessante woning beschikbaar komt en begeleiden hen gedurende het hele aankoopproces. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten woningen, van kleine appartementen tot exclusieve villa’s. Want elke woningaankoop is een belangrijke beslissing, waarbij u kunt rekenen op onze professionele en betrouwbare service.

Waarom kiest men voor Voorma & Millenaar?

  • NVM-makelaar met uitstekende reputatie en groot netwerk
  • Kennis van de Amsterdamse woningmarkt en advies op maat
  • Persoonlijke en professionele service met uw belangen voorop
  • Enthousiast en deskundig team van makelaars, taxateurs, juristen en marketeers
  • Vele tevreden klanten die ons aanbevelen. Lees hier hun ervaringen.

De beste deal sluiten

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, wilt u natuurlijk de beste deal sluiten. Maar hoe weet u of u niet te veel betaalt, of er verborgen gebreken zijn, of de erfpacht goed geregeld is? Daarvoor heeft u een deskundige en betrouwbare makelaar nodig. Voorma & Millenaar is zo’n makelaar. Wij begeleiden u van A tot Z bij het aankoopproces van uw droomwoning. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen, doen grondig onderzoek naar de woning en de omgeving, en voeren namens u de onderhandelingen. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste deal krijgt, zonder zorgen en zonder verrassingen achteraf.

Ook uw verkoopmakelaar en taxateur

Voorma & Millenaar is niet alleen uw aankoopmakelaar, maar ook uw verkoopmakelaar en taxateur. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen u adviseren over de juiste verkoopstrategie en prijsbepaling. Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw woning, een uitgebreide promotiecampagne en een vlotte afhandeling van de verkoop. Ook voor een betrouwbare taxatie van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij leveren snel en vakkundig een taxatierapport dat voldoet aan alle eisen van de bank, de Belastingdienst of de notaris. Kortom, Voorma & Millenaar is uw partner voor al uw woonwensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Makelaarskantoor Amstelveen

Nieuw woningaanbod in Amsterdam

Onze services

Aankoopmakelaar Amsterdam

Uw aankoopmakelaar in Amsterdam

Bent u op zoek naar een woning in Amsterdam, maar heeft u moeite om er een te vinden? Of wordt u steeds overboden? Dan kan Voorma & Millenaar u helpen. Wij zijn de aankoopmakelaar van Amsterdam. Wij kennen de stad en de markt als geen ander. Wij luisteren naar uw wensen en budget, en selecteren de beste woningen voor u. Wij gaan met u mee naar de bezichtiging en adviseren u over de staat en de waarde van de woning.

Wij onderhandelen namens u over de prijs en de voorwaarden. Met een aankoopmakelaar heeft u meer kans om uw droomwoning te kopen. Voorma & Millenaar komt altijd op voor uw belangen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Verkoopmakelaar Amsterdam

Woning verkopen met onze hulp

Amsterdam is een prachtige stad met veel historische en moderne woningen. Als u gaat verhuizen en uw woning wilt verkopen, kunt u op ons rekenen. Of u nu binnen of buiten Amsterdam gaat wonen, wij helpen u met een deskundige en persoonlijke service.

Wij zijn experts in de Amsterdamse woningmarkt. Onze verkoopstrategie is gericht op het bereiken van uw doelgroep, met een goede presentatie van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt bij potentiële kopers.

Met onze aanpak behalen we hoge verkoopprijzen. Laat ons u helpen om het meeste uit uw verkoop te halen.

Taxaties

Wat is mijn huis in Amsterdam waard?

Loopt u met plannen rond om de woning te verkopen? We taxeren woningen in en rond Amsterdam. Zo weet u exact wat uw woning waard is.

We voeren ook taxaties in Amsterdam uit ten behoeve van financiering van de woning. We leveren een gevalideerd (NWWI) taxatierapport aan, nodig voor het bepalen van de hoogte van de hypotheek.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ONS TEAM

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij uw vastgoedbehoeften in Amsterdam.

Jill makelaar Amstelveen

Jill Loffeld

Register Makelaar – Partner

jill@voormamillenaar.nl

LinkedIn

Jorrit Amstelveen makelaar

Jorrit van der Veen

Makelaar – Partner

jorrit@voormamillenaar.nl

LinkedIn

FAQ MAKELAAR AMSTERDAM

Als u op zoek bent naar een woning in Amsterdam of u wilt er één verkopen, heeft u misschien veel vragen over de vastgoedmarkt. Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen die u kunnen helpen.

Wat is de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Amsterdam?

De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Amsterdam hangt af van het type woning dat je zoekt. Volgens het CBS was de mediane verkoopprijs voor een appartement in Amsterdam €570.000 in 2021 en €628.000 in het tweede kwartaal van 2022. Voor een eengezinswoning was de gemiddelde verkoopprijs €602.474 in het tweede kwartaal van 2022. Dit is veel hoger dan het landelijk gemiddelde van €386.000 in 2021 en €429.000 in het tweede kwartaal van 2022.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een woning in Amsterdam te verkopen?

De gemiddelde verkooptijd van een woning in Amsterdam is erg kort, omdat de vraag naar woningen het aanbod overtreft. Volgens de NVM duurde het in het tweede kwartaal van 2022 gemiddeld 23 dagen om een woning te verkopen in Amsterdam, vergeleken met 24 dagen landelijk. Dit betekent dat je snel moet handelen als je een woning ziet die je bevalt.

Welke documenten en vergunningen zijn vereist bij de aankoop/verkoop van een woning in Amsterdam?

Bij de aankoop of verkoop van een woning in Amsterdam heb je verschillende documenten en vergunningen nodig, zoals een koopovereenkomst, een eigendomsbewijs, een taxatierapport, een energielabel, een bouwkundig rapport en een notariële akte. Daarnaast moet je rekening houden met eventuele erfpacht, splitsingsakte, VvE-bijdrage en gemeentelijke regels. Een makelaar kan je adviseren over de benodigde documentatie en vergunningen om ervoor te zorgen dat de transactie rechtmatig verloopt.

Wat zijn de gebruikelijke makelaarskosten in Amsterdam?

De makelaarskosten of courtage zijn de vergoeding die je betaalt aan de makelaar voor zijn of haar diensten bij de aankoop of verkoop van een woning. De hoogte van de courtage kan variëren afhankelijk van de makelaar en de specifieke diensten die hij of zij biedt. Meestal wordt de courtage berekend als een percentage van de verkoopprijs, bijvoorbeeld 1% of 2%. Soms wordt er ook een vast bedrag afgesproken. Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met de makelaar over de courtage en eventuele bijkomende kosten.

Wat zijn de beste buurten of wijken in Amsterdam om te wonen?

Dit is een subjectieve vraag die afhangt van je persoonlijke voorkeuren, budget en levensstijl. Amsterdam heeft veel verschillende buurten en wijken met elk hun eigen karakter, voorzieningen, prijsklassen en sfeer. Sommige populaire buurten zijn bijvoorbeeld de Jordaan, De Pijp, Oud-West, Oost en Zuid. Een makelaar kan je informatie verstrekken over verschillende buurten en wijken in Amsterdam om je te helpen bij het vinden van een locatie die bij je past.

HIER ZIJN WE TROTS OP

Klantbeoordelingen Funda, Voorma & Millenaar

Ik kan makelaar Jill Loffeld en haar medewerkers van makelaardij Voorma & Millenaar alleen maar aanbevelen. Van vóór tot na de verkoop werd ik goed op de hoogte gehouden en de adviezen die ik kreeg waren heel nuttig. De vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs waren realistisch.


Mevr. Dekker –
Funda waardering 10.0

Er was een prettige samenwerking, waardoor alles snel en goed geregeld werd. De kennis van de lokale woningmarkt was prima.


Dhr. Veenboer –
Funda waardering 8.8

Er was een prettige samenwerking, waardoor alles snel en goed geregeld werd. De kennis van de lokale woningmarkt was prima.


Dhr. Veenboer –
Funda waardering 8.8

Neem contact met ons op